NIJE MU TO TREBALO: Hrvatski reprezentativac priveden i kažnjen zbog vrijeđanja policijske osobe!

FOTO:

Stoper Vatrenih i Bayera iz Leverkusena, Tin Jedvaj, osuđen je i kažnjen na Općinskom sudu u Zagrebu zbog vrijeđanja policajaca. Osim toga, razlog kažnjavanja je remećenje javnog reda i mira jer je blizu ponoći igrao košarku s prijateljima blizu Jaruna kada je netko od stanara zvao policiju zbog buke, bilo je to 19. lipnja prije 2017. godine.

U isto to vrijeme se na Jarunu održavao popularni festival In Music, što je sigurno više remetilo mir i tišinu nego što je to udaranje košarkaške lopte. Kako bilo, policija je izašla na intervenciju što braniču Vatrenih nije dobro sjelo.

“Što me jebe*e što igram košarku, a cijeli grad ori od In music festivala”, rekao je tada Jedvaj policajcima. Rekli su mu nakon toga da mora s njima u policijsku postaju, prvotno se Tin s time nije složio.

“Rekao sam policajcima da mi samo igramo košarku, no oni su mi rekli da s njima trebam poći u postaju zbog remećenja javnog reda i mira. Na to sam im ukazao da me privode jer sam igrao košarku i nisam bučio ja, već je cijeli grad brujio od glazbenog festival. Kad me policajac pitao gdje živim, rekao sam mu u Njemačkoj gdje sam tada stvarno živio, no policajac je mislio da ga zezam. Na kraju sam pristao otići u postaju s policijom no, ponavljam, bučio nisam.”, prenose Sportske novosti njegovu izjavu.

Kako bilo, u sudnici su saslušani Jedvajevi prijatelji i policajac, sud je presudio u korist policijske osobe. Član Bayera je kažnjen simbolično, dužan je platiti 193 kune, olakotna okolnost mu je ta što prije nije bio kažnjavan.

TALIJANI TVRDE: OVO JE NOVI KLUB MANDŽUKIĆA!

MA TKO ĆE TO NAPRAVITI? Messiju prijeti najveća kazna u povijesti nogometa?

Komentari

komentara

« Povratak