NIJE NI ČUDO ŠTO JE OTIŠAO: Evo koja je nacija jedina stala uz našeg Bobana!

FOTO:

Nakon što mu je težak udarac zadao Zvonimir Boban kada je iznenada napustio UEFA-u, Aleksander Čeferin je u sve većim problemima.

Sprema mu se novi udarac, a mogao bi ga primiti već u četvrtak. Tada se, naime, u Parizu održava Kongres krovne europske nogometne organizacije. Na tom Kongresu će se glasati o promjenama statuta UEFA-e, a među amandmanima o kojima će se glasati bit će i onaj koji je Čeferinu omogućio četvrti mandat na vrhu organizacije.

Engleski The Athletic objavio je danas da će Engleski nogometni savez (FA) glasati protiv tog amandmana, istog onog zbog kojeg je Boban otišao iz UEFA-e zbog neslaganja s 56-godišnjim Slovencem. Athletic navodi da je upravo Boban prvi koji se pobunio protiv te Čeferinove funkcije.

Iako se nakon Bobanovog odlaska iz UEFA-e činilo da bi taj potez mogao potaknuti mnoge Saveze, od njih 55 pod UEFA-om, da okrenu leđa Čeferinu, sada se čini da će Englezi biti jedini koji će stati uz Bobana. Za usvajanje promjena, potrebna će biti dvotrećinska većina od 55 članova organizacije.

Komentari

komentara

« Povratak