NIJE SAMO DINAMO U IGRI: Lovrena želi jaki engleski klub!

FOTO:

Tijekom dana snažno je odjeknula vijest kako se Dinamo Zagreb priprema za senzacionalan povratak Dejana Lovrena u Maksimir.

Špekulacije za Lovrena i još nekoliko igrača krenule su kada je UEFA zbog napada na Ukrajinu omogućila igračima koji igraju u ruskim klubovima da suspendiraju ugovore i da u drugim klubovima odigraju ostatak sezone.

Ruski mediji tako su lansirali vijest kako se hrvatski reprezentativac još uvijek nije odlučio na ostanak u Zenitu nakon završetka reprezentativne akcije u Kataru. Odluči li suspendirati ugovor, Dinamo će mu poslati ponudu i dovesti ga do kraja sezone, navodilo se u informacijama iz Rusije.

A sada stižu nove vijesti iz Engleske. Otočki mediji pišu kako je interes za Lovrena pokazao West Ham iz Londona. Prema navodima engleskih medija, londonski klub će krenuti u akciju bude li dobio potvrdu da se Lovren ne namjerava vraćati u Rusiju. Spominje se da bi mu West Ham ponudio dvogodišnji ugovor.

Lovren je ponikao u Dinamu i za njega igrao do 2010. godine, kada je za devet milijuna eura prodan Lyonu. Nakon toga je igrao za Southampton, a najdulje i najuspješnije razdoblje za njega bilo je u Liverpoolu, iz kojeg se 2020. godine preselio u Zenit.

Komentari

komentara

« Povratak