NIJE SAMO HAJDUK U IGRI: Evo tko želi dovesti Antu Rebića!

FOTO:

Nekadašnji hrvatski reprezentativac, Ante Rebić, prema svemu sudeći odigrao je svoje za turski Bešiktaš. Kako sada stvari stoje, doći će do raskida ugovora s poznatim turskim klubom. A interesa za njegove usluge zaista ne manjka.

Upravo su turski mediji lansirali senzacionalnu vijest kako Hajduk Split želi vidjeti Rebića u svojim redovima. No, glavni problem mogao bi ležati u njegovoj ogromnoj plaći. A sada pak dolazi još jedna zanimljiva transfer priča.

Naime, turski Fanatik piše kako Rebića želi dovesti Hellas Verona! Radi se o klubu koji je trenutno 15. u talijanskoj Serie A te kojeg očekuje teška borba za ostanak. Zanimljivo, isti medij dalje u tekstu piše kako je Ante preko menadžera odgovorio na taj interes.

Veroni je poručio kako je sastanak oko transfera moguć, ali samo ako osiguraju ostanak u Serie A. Raspored Verone nije jednostavan s obzirom da do kraja sezone igraju protiv Atalante, Lazija, Fiorentine, Torina i Intera.

Podsjetimo, Rebić je u ljeto 2023. iz Milana kao slobodan igrač stigao u Bešiktaš. Dosad je upisao 23 službena nastupa, ali svega 691 minutu na terenu. Postigao je jedan gol i ostvario pet asistencija, no turski mediji su 11. ožujka pisali da ga je portugalski trener Fernando Santos izbacio iz momčadi zato što je, navodno, izazvao nemir.

Komentari

komentara

« Povratak