Nije u šoldima sve: Imaju Teveza, Martinsa i milijune, a ispali iz Lige prvaka!

FOTO: Getty

Prije gotovo dva mjeseca Boca Juniors je svom Tevezu priredila prekrasni i emotivni oproštaj. Svi već dobro znamo da su Teveza u daleku Kinu doveli silni milijuni…

Nevjerojatni novci

Podaci o njegovoj plaći su zaista ludi i zapravo se ne treba čuditi što ih nije odbio. Nevjerojatno zvuči podatak da će Argentinac u Kini zarađivati 37 milijuna eura po sezoni, 762.000 eura na tjedan, 109.000 eura na dan, 4500 eura na sat. Prenesimo to u kune, Carlos će u Kini tako zarađivati nešto manje od 34.000 kuna na sat.

Ali avantura ipak nije krenula kako je on želio.  Shanghai Shenhua imala je velike planove, ali priča je krenula jako loše. Ispali su u kvalifikacijama za azijsku Ligu prvaka! Bolji je bio australski Brisbane Roar.

Australci prema transfermarktu vrijede “samo” 10 milijuna eura, što je četvrtina od onoga što će Carlos zaraditi u jednoj sezoni.

Društvene mreže su eksplodirale. Navijači diljem svijeta pošteno su se narugali Kinezima, ali i Tevezu, jer mnogi će reći kako nije sve u novcu. Tevez je bio nespreman, nije mogao trčati, ali ipak je za vrijeme utakmice zaradio 6,5 tisuća eura. El Apacheu neće biti lako.

S Liverpoolom je osvojio Ligu prvaka, a danas ima novu karijeru: Da, ja sam DJ Cisse!

Komentari

komentara

« Povratak