NIJE SVE TAKO BAJNO: Došao u PSG kao velika zvijezda, a sada je požalio zbog toga…

FOTO:

Francuski velikan PSG je u ljetnom prijelaznom roku možda napravio najbolji prijelazni rok u povijesti nogometa. Parižani su sveukupno investirali svega 80 milijuna eura, ali fascinira kakve su zvijezde upecali u besplatnim transferma.

Jedan od takvih dolazaka je bio i onaj veznjaka Georginija Wijnalduma koji je kao besplatni igrač stigao iz engleskog Liverpoola. Takve transfere u PSG još su napravili Lionel Messi, Sergio Ramos i Gianluigi Donnarumma. No, izgleda kako je nizozemski veznjak požalio zbog dolaska:

“Ne mogu reći da sam potpuno sretan, ovo nije situacija koju sam htio. Međutim, ovo je nogomet i morat ću se naučiti nositi s tim. Borac sam i moram preokrenuti stvari u svoju korist. Uvijek je zabrinjavajuće kada ne igrate, posebno jer sam ja ranijih godina neprestano igrao”, rekao je 30-godišnji Wijnaldum.

Dosad je skupio 11 nastupa za PSG, ali još uvijek čeka na gol ili asistenciju. U posljednjih pet ligaških utakmica samo je jednom krenuo od prve minute jer trener Mauricio Pochettino prednost daje Marcu Verrattiju i Idrissi Gueyeu.

30-godišnji nizozemski reprezentativac u karijeri je igrao za Feyenoord, PSV Eindhoven, Newcastle i Liverpool.

 

Komentari

komentara

« Povratak