Nijemci napali Neymara zbog objave, Richarlison žestoko stao u obranu suigrača!

FOTO:

Brazil je, što se svjetskih prvenstava tiče, najtrofejnija momčad. Mundijal su osvajali 1958., 1962., 1970., 1994. i 2002. godine, a kao i na svakom prvenstvu očekivana Brazilaca su velika.

U Kataru dolazi šesta zvjezdica?

Mnogi smatraju kako je Brazil favorit za osvajanje naslova ovogodišnjeg izdanja Svjetskog prvenstva koje se igra u Kataru.

U Brazilu kao i obično vlada prava nogometna groznica i cijela država mašta da će Neymar i društvo 18. prosinca podići toliko željeni pehar. Ostatak svijet nija baš toliko uvjeren da Brazil to može. Njemači Bild je tako objavio tekst pod naslovom “Neymarov napad arogancije”, nakon što je zvijezda PSG-a na društvenim mrežama objavila fotografiju iz aviona. Na njoj se vide kratke hlače na kojima je grbu tamošnjeg Saveza dodana i šesta zvjezdica. Ovime je Neymar poručio da stiže po šesti trofej! Nijemci su dalje u tekstu sjajnog napadača nazvali bahatim i prepotentnim.

Neymarov suigrač, Richarlison, jučer se na press konferenciji, između ostaloga, osvrnuo na ove njemačke provokacije:

„Bahati su. Mi smo samo sanjari. Sanjamo tu šestu zvjezdicu i dobit ćemo je, sviđalo se to njima ili ne. Ovaj tip je ser*nja jer je nazvao Neymara sebičnim. Ne poznajem ga ni, ne želim znati tko je on.“, poručio je Ricgarlison pa nastavio:

„Želimo taj trofej, to je naš san. Neymar je to objavio jer je to i njegov san, znamo da želi osvojiti taj trofej, a on objavljuje što god želi. Neymar je sretan ovdje i mi ćemo biti sretni, to je najvažnije!“, dodao je Richarlison.

Komentari

komentara

« Povratak