NIJEMCI O NAJSKUPLJEM HAJDUKOVCU: Potrošen je, nespreman i nema koordinaciju sa suigračima!

FOTO:

Igrač kojeg se prema Transfermarktu procjenjuje na šest i pol milijuna eura, nije baš dobio najbolje komentare na početku svoje avanture u HSV-u.

Potrošen i nespreman

Mario Vušković, 19-godišnji stoper Hajduka prije osam dana je došao na posudbu u HSV. U jedan od najvećih njemačkih klubova i nekadašnjeg prvaka Europe, Vušković je došao na dvogodišnju posudbu. HSV će imati mogućnost otkupiti njegov ugovor, a Hajduk će za posudbu svojeg nogometaša dobiti čak 1.2 milijuna eura.

Ako se HSV u sljedeće dvije sezone vrati u prvu ligu, mladog će Hrvata otkupiti za 3.5 milijuna eura. Ako HSV ostane drugoligaš, onda će u njemačkom klubu moći odlučiti hoće li otkupiti Vuškovića ili ga vratiti u Hajduk,

U svakom slučaju, trener Tim Walter nije oduševljen Vuškovićem. Na novinarsko pitanje hoće li mladić igrati u šestom kolu druge Bundeslige protiv Sandhausena u subotu on je odgovorio:

„Potrošen je zbog previše odigranih utakmica. Trebat će mu neko vrijeme dok dobije svježinu da može igrati. Osim toga, još uvijek se nije adaptirao, treba mu koordinacije sa suigračima. Potrebno mu je i da stekne još snage. Mario nije spreman toliko da bi mogao brzo zaigrati.”

Ipak, Walter smatra kako Vušković „ima dobru pas-igru i relativno je samopouzdan za svoje godine.”

Komentari

komentara

« Povratak