Nijemci objasnili što muči Ivana Perišića u Interu

FOTO:

Ivan Perišić postigao je dva gola u produžecima finala talijanskog kupa i tako odveo Inter preko Juventusa do titule. Hrvatski reprezentativac proglašen je igračem utakmice. Iako ima 33 godine, igra u fantastičnoj formi. No njegov ugovor s milanskim klubom još nije produljen.

“Osjećam se kao vođa, ali kada ekipa ovako radi, onda je lako biti vođa. Moramo samo nastaviti ovako. Imamo još dva finala i sve je moguće ako nastavimo vjerovati. Vjerujem da možemo Milanu uzeti prvenstvo. Još uvijek ništa ne znam. Samo znam da s važnim igračima ne čekaš do zadnje minute. To biste trebali znati”, izjavio je Perišić nakon utakmice.

Ranije u karijeri Perišić je igrao za Borussiju Dortmund, Wolfsburg i Bayern. Njemački mediji i dalje ga prate, pa je Bild na navedenu izjavu komentirao kako se Perišić u Interu “ne osjeća cijenjenim”.

“U Interu je fokus uglavnom na napadačima poput Lautara Martineza (24), a odnedavno se nagađa i o velikom interesu za Juveovog profesionalca Paula Dybalu (28). Argentinac je u finalu bio uglavnom blijed, za razliku od Perišića. Unatoč svemu, Perišić se želi koncentrirati na zadnje dvije utakmice i obraniti naslov s Interom”, piše Darian Leicher za Bild.

BOMBA IZ PORTUGALA: BENFICA KUPILA HRVATA ZA 5 MILIJUNA EURA!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak