NIKAD LUĐI DATUM: Evo kad će se igrati finale Lige prvaka i Europske lige!

FOTO:

Danas na meniju imamo povijesni dan u nogometu. UEFA je održala hitni sastanak na kojem se raspravljalo o reorganizaciji aktualne sezone, a odmah na početku donesena je velika odluka u vezi Eurospkog prvenstva.

EURO se trebao igrati ovog ljeta u čak 12 država, ali UEFA je odlučila prebaciti turnir iduće godine. Ovu informaciju prenijeli su gotovo svi vodeći svjetski mediji.

Isto tako, pričalo se o nacionalnim prvenstvima. S povijesnog sastanka dolaze informacije kako će se nacionalna prvenstva nastaviti početkom svibnja, a trajat će do kraja lipnja. Ostaje za vidjeti kako će nacionalni savezi u samo dva mjeseca nekako ugurati oko 10-ak utakmica.

I za mnoge nogometne fanove najbitnija vijest sa ovog sastanka je u vezi Lige prvaka i Europske lige. Kako prenosi Marca, finale Lige prvaka trebalo bi se igrati 27. lipnja, a finale Europa lige 24. lipnja. To ukazuje da neće biti nikakvih smetnji u nastavku dva europska natjecanja, koja bi se trebala nastaviti sredinom travnja, navodi španjolski list.

PRIJATELJ U NEVOLJI: NEĆETE VJEROVATI TKO JE UNAJMIO ODVJETNIKE I PLATIO ČAK 4 MILIJUNA EURA KAKO BI IZBAVIO RONALDINHA IZ ZATVORA!

TO JE KARAKTER: SAMO JE JEDAN NOGOMETAŠ PSG-A ODBIO ISMIJAVATI HALANDA

UBUDUĆE ĆE RAZMISLITI: Igrač Chelseaja pobjegao iz samoizolacije, klub se odlučio na drastičnu mjeru!

Komentari

komentara

« Povratak