NIKAD ZVUČNIJA IMENA: Top 10 igrača koji sljedećeg ljeta mogu besplatno promijeniti klub!

FOTO:

Nogometni svijet doživio je veliki udarac zbog pandemije koronevirusa, ali i dalje smo vidjeli nekoliko zvučnih transfera. Naravno, to se odnosi na ovaj ljetni prijelazni rok.

Potrošeni je 4,6 milijardi eura, a to je 43% manje od prošle godine. U pitanju je zaista velika brojka s obzirom kad se prisjetimo kako je koronavirus kriva i za gašenje nekih nogometni klubova. No, život ide dalje pa ćemo tako iduće godine imati nikad jača imena kad su u pitanju besplatni transferi.

Popularni portal ESPN izabrao je top 10 najzvučnijih nogometaša koji idućeg ljeta mogu pronaći novi klub, i to potpuno besplatno. Naime, od prvog siječnja nogometašima je dopušteni otvoreno pregovarati s nogometnim klubovima diljem svijeta. Oni su:

Lionel Messi (FC Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), David Alaba (Bayern Munchen), Sergio Aguero (Manchester City), Gianluigi Donnarumma (AC Milan), Julian Draxler (PSG), Paul Pogba (Manchester United), Arkadiusz Milik (Napoli), Diego Costa (Atletico Madrid) i Mesut Ozil (Arsenal).

Komentari

komentara

« Povratak