NIKADA OVO NIJE NAPRAVIO U KARIJERI: Bruno Petković sa stilom spustio Robertu Jarniju!

FOTO:

Sutra nas očekuje prvi susret doigravanja UEFA-ine Konferencijske lige između Real Betisa i našeg Dinamo Zagreba. A uoči utakmice došlo je do zanimljivog sukoba.

Glavni akteri priče su član Dinama, Bruno Petković, i bivši hrvatski nogometaš Robert Jarni. Naime, naš legendarni lijevi bek je u razgovoru za večernji.hr izjavio:

“Pa, nego za koga ću navijati? Betis je ipak moj klub, u njemu sam proveo tri prekrasne godine, a u Dinamu nisam igrao. Ne znam tko bi mi to mogao zamjeriti. Ja sam usto i hajdukovac u srcu”, rekao je Jarni, koji je inače izbornik hrvatske U-17 reprezentacije. Na odgovor Petkovića nije dugo trebao čekati:

“Stvarno je to rekao? Ako je tako rekao, ako to misli, onda je klaun. Ljudi koji predstavljaju hrvatsku državu, a ne navijaju za hrvatski klub, su obični klauni. Slobodno to napišite. Čovjek koji navija protiv hrvatskog kluba u Europi, a Hrvat je, to je klaun”, rekao je Petković, koji je prije toga govorio o susretu s Betisom.

“Jaka su momčad, zahtjevan protivnik. Imat ćemo respekt sve do izlaska na teren. Budite uvjereni da će se i nas nešto pitati. Nameće se da ovu utakmicu igramo s malo pritiska, u situaciji u kojoj ne cvjetaju ruže, ali želimo pokazati snagu.

Mi smo Dinamo, nismo autsajderi, napravili smo puno dobrih rezultata. Došli smo puni motiva, ostali smo dužni i sebi i navijačima i želimo ovdje nešto pokazati”, rekao je Dinamov kapetan.

Komentari

komentara

« Povratak