NIKADA SE NIJE TAKO PONAŠAO: Pogledajte što je Modrić napravio nakon što ga je Dalić izvadio iz igre!

FOTO:

Hrvatski nogometaši teško su stradali u prvom kolu Europskog prvenstva u Njemačkoj. Vatrene je s visokih 3:0 porazila moćna Španjolska.

Utakmica je riješena već u prvom poluvremenu kada je momčad izbornika Zlatka Dalića primila tri pogotka. Strijelci su bili Alvaro Morata, Fabian Ruiz i Dani Carvajal, a Bruni Petkoviću je u drugom poluvremenu poništen gol.

Ovo je bila jedna od najlošijih partija našeg velikana Luke Modrića koji je čak izašao iz igre u 65. minuti. Hrvatski kapetan je nekoliko puta ispadao u duelima sa Španjolcima, a kod drugog gola je i jedan od krivaca što je taj pogodak uopće pao. Nakon trećeg gola Modrić je izgledao onako kako vjerojatno nikad ranije nije izgledao u dresu Hrvatske.

Kako prenose neki naši mediji, bio je vidno nervozan, često je mahao prema sucima, prigovarao suigračima na koje je znao i povikati, a često se i hvatao za glavu nakon svojih pogrešaka, ali i pogrešaka koje su radili suigrači.

Izašao je iz igre u 65. minuti, što također nije često slučaj, obično je Modrić jedan od onih koji igraju sve minute pod Zlatko Dalićem.

Komentari

komentara

« Povratak