NIKADA ZABORAVLJEN: Prije dvije godine je preminuo najomiljeniji dječak u svijetu nogometa!

FOTO:

Prošlo je već dvije godine otkada je maleni Bradley Lowery napustio svijet i bacio u tugu cjelokupnu svjetsku javnost. Veliki navijač Sunderlanda osvojio je srca svih svojim osmijeh i optimizmom, hrabro se borio s opakom bolešću ali na veliku žalost nije izdržao, navršio je tek šest godina.

Prijateljstvo malog Bradleya i Jermainea Defoea sigurno će ostati upisano kao jedno od najboljih u povijesti sporta općenito. Engleski napadač je sve svoje slobodno vrijeme proveo sa zaštitnim znakom Sunderlanda i olakšao mu zadnje dane života. Dolazio mu je kući, u bolnicu i donosio igračke, priznao je da ga je to promijenilo kao čovjeka.

“Promijenio me kao čovjeka. Odem u bolnicu i tamo smo sami ja i on. Legnemo, on nas pokrije i tako zaspimo. Pričam s njegovom obitelji svaki dan, to je nešto posebno. Teško mi je gledati ga kako pati. Znam da će nas napustiti, ali moje srce neće, tamo će ostati do kraja života.”, izjavio je tada  bivši napadač Bournemoutha, Sunderlanda i Tottenhama.

Prognoze su bile da neće doživjeti Božić 2016. godine, ali maleni junak je dva puta pobjedio rak, no u lipnju iduće godine borbi je došao kraj. Defoe je tada potpisivao za Bournemouth i rasplakao se na press konferenciji kada ga je novinar upitao za njegovog prijatelja Bradleya.

Engleski napadač je tetovirao njegovo ime kako bi njihovo veliko prijateljstvo bilo zauvijek upamćeno.

MA OVO JE GOTOVA PRIČA: JEDAN OD NAJVEĆIH KLUBOVA PONUDIO 40 MIL. EURA ZA OLMA!

Komentari

komentara

« Povratak