Niko Kranjčar prognozirao prvaka Hrvatske pa govorio o Hajduku: “Ponosan sam na to…”

FOTO:

Nakon završenog nastupa na 20. turniru Četiri kafića – memorijal Dino Petrinović, pred kamere je izašao Niko Kranjčar.

Bivši igrač Dinama i Hajduka govorio je o svom periodu u splitskom klubu. Kranjčar je igrao za Hajduk od 2004. do 2006., nakon što je stigao iz zagrebačkog Dinama.

“Predivna je atmosfera, lijepo je kad se skupi ovako veliki broj ljudi na turnir humanitarnog karaktera. Ne iznenađuju me ovacije, ja i Torcida smo uvijek imali prisan odnos, uvijek sam bio cijenjen od navijača Hajduka i uvijek sam se odlično osjećao u Splitu, ali i u cijeloj Dalmaciji.”

“Imam predivne uspomene u Hajduku, i ponosan sam što sam bio dio jednog tako velikog hrvatskog kluba. Od rođenja sam dinamovac, ali uvijek sam davao sve od sebe dok sam igrao za Hajduk i to navijači cijene”, prenosi njegove izjave Dalmatinski portal.

Govorio je o borbi Hajduka i Dinama za vrh HNL-a: “Hajduk je prošle godine igrao sjajno, do zadnjeg kola se borio s Dinamom za titulu. Sigurno da Dinamo odskače po kvaliteti, mislim da nije realno to očekivati i ove sezone, Hajduk nije imao najbolju polusezonu. Dinamo ove godine igra sa šampionskim karakterom, i mislim da je praktički već napravio veliki korak prema naslovu.”

Komentari

komentara

« Povratak