NIKO STVARA MOĆNI STROJ: Predstavljeno najskuplje pojačanje Bayerna u povijesti, glavni čovjek kluba najavio još jedno veliko pojačanje!

FOTO:

Njemački prvak Bayern Munchen i službeno je predstavio najskuplje pojačanje u povijesti kluba. Francuski branič Lucas Hernandez stigao je iz madridskog Atletica uz odštetu od 80 milijuna eura. Bavarski velikan je osim svjetskim prvakom, obranu pojačao sunarodnjakom Benjaminom Pavardom, u napad je stigao mladi talent Arp iz Hamburga.

Glavni čovjek kluba Karl-Heinz Rummenige je na pressici najavio da će po završetku prijelaznog roka Bayern imati jaku momčad koja će na svim frontovima ići po trofeje. Hernandez je uzeo broj 21, prije njega je bio u vlasništvu legendarnog kapetana Phillipa Lahma.

Jedan novinar je novo pojačanje upitao o treneru Niki Kovaču.

“To hoće li Kovač ostati trener ne ovisi o meni nego o ljudima koji ovdje donose odluke.”, odgovorio je branič na pomalo čudno pitanje.

Popularni FC Hollywood je dosad na pojačanja utrošio 118 milijuna eura, Rummenige je najavio dolazak još jednog velikog imena. Naveliko se špekulira o angažmanu Cityevog krilnog napadača Leroya Sanea, uskoro se vraća s godišnjeg odmora i otići će na razgovor s čelnim ljudima Bayerna.

SVE JE BLIŽE ODLASKU: TALIJANI TVRDE DA MANDŽUKIĆ ODLAZI U OVAJ ENGLESKI KLUB!

Komentari

komentara

« Povratak