NIKO, SVAKA ČAST: Kovač bahatim zvijezdama uveo novo pravilo!

FOTO:

Nastavlja se sapunica na planetu Bayern. Iako je bavarski velikan (opet) zaredao s dobrim rezultatima, svako malo se pronađe neka pikanterija.

Posljednja kaže da je Niko Kovač imao velikih problema zadnjih tjedana na treninzima jer Bayernove zvijezde nisu zadovoljne metodama rada, a hrvatski stručnjak navodno nije baš neki autoritet ni u svlačionici.

Znate onu, gdje ima dima ima i vatre? E pa upravo je utakmica s Wolfsburgom potvrdila da se nešto događa. Franck Ribery i Jerome Boateng odbili su u tom susretu zagrijati se za samu utakmicu. Ribery je, a postoje i fotografije koje to potvrđuju, sjeo uz reklamni pano i nije htio zagrijavati se što je izludjelo Kovača. Boateng je istovremeno ležao na travnjaku dok se, kao, zagrijavao.

Pa je hrvatski trener istog trena uveo novo pravilo – svi igrači se ubuduće moraju zagrijavati uoči utakmice. To je dosad bila ‘privilegija‘ samo prvog sastava, no Riberyjevo ponašanje promijenilo je sve.

Isto tako, pričuve su dosad ostajale u autobusu kad bi se stiglo na stadion. I bilo im je dopušteno da se nastave igrati na svojim telefonima, bilo Mario kart ili Nintendo. Više ne…

goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak