NIKOLIČIUS U AKCIJI: Hajduk pronašao prvo pojačanje za zimski prijelazni rok!?

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk Split napravio je puno promjena u svlačionici tijekom ljetnog prijelaznog roka, a na samo jednog igrača plaćena je odšteta od milijuna eura. U pitanju je Mihael Žaper koji je došao iz Osijeka.

Unatoč silnim problemima kako u Hajduku tako i u ostalim klubovima, Bijeli su i dalje na vrhu tablice zajedno sa Rijekom dok Dinamo zaostaje četiri boda. No, isto tako Modri imaju utakmicu manje. A čini se kako se Splićani spremaju za jačanje momčadi tijekom zime.

Naime, sportski direktor Hajduka, Mindaugas Nikoličius, jučer je viđen u kadru prijenosa utakmice Premijer lige BIH. Sportski direktor je snimljen kako uz suvlasnika i predsjednika Sarajeva Ismira Mirvića gleda derbi s vodećim Borcem koji se igrao na Koševu. Završilo je 1:1, a nakon utakmice se puno pričalo o tome zašto je Nikoličius uopće bio na toj utakmici.

Zajednički zaključak medija u BiH i Hrvatskoj je, čini se, da je razlog Nikoličiusova dolaska bio Muhamed Buljubašić, 19-godišnji zadnji vezni nogometaš Sarajeva. On sinoć nije nastupio jer je odrađivao suspenziju zbog žutih kartona, ali je svejedno baš on navodno bio tema razgovora dvaju klubova.

Buljubašić je mladi reprezentativac BiH, a sa Sarajevom ima važeći ugovor do 2025. godine. Mediji u BiH navode da bi se transfer mogao realizirati na zimu, kao prvi posao Hajduka u tom prijelaznom roku, a spekulira se o odšteti od oko 300 tisuća eura.

Komentari

komentara

« Povratak