NIŠTA BEZ USPOREDBE S HRVATIMA: Direktor Crvene zvezde o Dinamu i Vatrenima!

FOTO:

Direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić je u intervjuu za TV Pančevo komentirao aktualnosti u tamošnjem nogometu. Između ostaloga, dotaknuo se i reprezentacija Hrvatske i Dinama.

Ljubomora ili divljenje?

Direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, komentirao je aktualnosti u srpskom nogometu. Pomalo ljubomorno, usporedio je Dinamo sa Zvezdom.

„Meni iz perspektive Crvene zvezde smeta što Dinamo proda igrače za 15 milijuna eura, a Zvezda za 5 milijuna. Imamo opravdanje jer su oni Europska unija i njihovi igrači nisu stranci, a naši jesu. Ipak, nisu bolji od naših. Naravno, oni su i viceprvaci svijeta, a mi ne možemo ni otići na Svjetsko prvenstvo.”, požalio Terzić pa se osvrnuo na srpsku reprezentaciju. Naravno, i tu se osvrnuo na uspjehe Vatrenih:

„Nisam zadovoljan srpskim nogometom. Mi pričamo da će plasman u Katar biti veliki uspjeh. Mi slavimo odlazak na Svjetsko prvenstvo, a Hrvati slave što su viceprvaci svijeta? Oni nikada nisu propustili veliko natjecanje. Hrvatska koja je manja od nas! Standardi i ciljevi nisu dobri. Ne možemo mi slaviti odlazak na Svjetsko prvenstvo, a Hrvatima je to normalno. Njima je normalno i da igraju polufinale i finale!”

Komentari

komentara

« Povratak