NIŠTA OD DINAMOVIH MILIJUNA: Ajdin Hasić kao slobodan igrač bira između uglednih europskih klubova!

FOTO:

Veliki BiH talenat, 17-godišnji Ajdin Hasić mogao bi završiti u engleskom Premiershipu. Portal hitc.com je objavio članak o tome da je za Ajdina ozbiljno zainteresiran Everton, dok je svoju ponudu poslao i austrijski prvak, Salzburg.

Veliki propust

Dinamo je svojom greškom te uz čudnu situaciju ispustio uzeti milijune za ovog 17-godišnjeg krilnog napadača. Hrvatski prvak poslao je novi ugovor na kućnu adresu u BiH jer je Hasić maloljetan a njegov otac živi u toj državi, imao je samo stipendijski ugovor kojeg je trebalo raskinuti i potpisati profesionalni.

Međutim, otac i sin Hasić su odlučili potpisati samo raskid stipendijskog ugovor koji je vrijedio do 2021. godine i ovaj mladić može nastaviti karijeru kao slobodan igrač.

Ako je to istina, Ajdin i otac su povukli sramotan potez koji bi ih mogao koštati u budućnosti, ali to je u nogometu tako, svatko ima svoju računicu. No, to sa ugovorima zasada nije razjašnjeno tako da treba sve uzeti sa dozom rezerve.

BiH reprezentativca U-19 selekcije navodno su tokom igranja za drugu Dinamovu ekipu pratili skauti europskih divova, Barcelone i Real Madrida.

JAKO LOŠE VIJESTI ZA DALIĆA: Iznimno važan Vatreni veznjak zbog ozljede preskače Englesku i Španjolsku?!

Komentari

komentara

« Povratak