Ništa više od poznatog glasa Drage Ćosića: Nova TV objavila ime komentatora koji će pratiti utakmice reprezentacije!

FOTO:

Kako je već objavljeno, Nova TV otkupila je ekskluzivna prava praćenja hrvatske nogometne reprezentacije i to za iduće četiri godine.

Poznat i službeni komentator

Nova TV, odsad će prenositi sve utakmice hrvatske nacionalne vrste, na svim natjecanjima u naredne četiri godine. S obzirom da je HRT ispao iz igre, ništa više ni od poznatog glasa Drage Ćosića koji je emotivno pratio naše reprezentativce i nerijetko nasmijao svojim maštovitim dosjetkama.

Što se tiče Nove TV, Željko Vela je novi komentator koji će od sad pratiti utakmice hrvatske nogometne reprezentacije. Osim njega, gledatelje će voditi i Saša Lugonjić, dugogodišnji reporter i jedan od urednika sportskog sadržaja Dnevnika Nove TV.

Osim toga, Nova TV se pohvalila i planovima za specijalne emisije prije i nakon svake utakmice te stručne analize, uz atraktivne goste.

Prva od utakmica na rasporedu je već 6. rujna, a radi se o prijateljskom susretu između Portugala i Hrvatske. Nadolazeće izazove komentirao je novi službeni komentatorski dvojac.

„Kao što nogometaši maštaju o tome da zaigraju za reprezentaciju, san televizijskih sportskih novinara je prenositi utakmice nogometne reprezentacije. Svi smo vrlo sretni zbog činjenice da ćemo sljedeće četiri godine prenositi utakmice Vatrenih i jedva čekamo 6. rujna i početak ovog velikog projekta. Okupili smo odličan tim suradnika, svi skupa vrijedno se pripremamo za prve akcije u Faru i Elcheu.“, izjavio je Lugonjić.

„Igra naše reprezentacije nešto je što nas je sve uveseljavalo proteklih mjeseci, a utakmice koje su pred nama važne su i tim više je njihovo komentiranje izazov. Sukomentatori, kolege s Nove TV i ja se dosta dobro poznajemo, radili smo dugo zajedno i veselim se toj kombinaciji. Trudit ćemo se našim gledateljima biti zanimljivi i dinamični.“, kazao je Vela.

Komentari

komentara

« Povratak