NISU DEPAY NI NEYMAR: Otkriveno tko je platio jamčevinu za Dani Alvesa!

FOTO:

Prije točno tjedan dana proslavljeni nogometaš Dani Alves napustio je zatvor u Barceloni nakon što je plaćena jamčevina od čak milijun eura.

Prvotno se mislilo kako je jamčevinu platio njegov bivši kolega iz reprezentacije koji se zove Neymar. No, vrlo brzo stigao je demantij. Zatim se proširila vijest kako je jamčevinu platio poznati nizozemski nogometaš Memphis Depay. Ali, ni to nije točno ako je vjerovati poznatoj španjolskoj novinarki.

Naime, jučer je španjolska novinarka Marisa Martin Blazquez objavila kako je neimenovani brazilski magazin platio milijun eura jamčevine za 40-godišnjeg Danija Alvesa:

Brazilski magazin navodno je platio jamčevinu u zamjenu za Alvesov intervju, s time da su tražili da u razgovoru sudjeluje i bivša supruga nogometaša Joana Sanz. “Magazin, koji je popularan u Brazilu, radi velike priče o važnim ljudima u državi, ali i svijetu. Postoji niz zahtjeva koji moraju biti ispunjeni”, poručila je Blazquez.

Podsjećamo, Alves je iza rešetaka od uhićenja u siječnju 2023. zbog sumnje na silovanje. Nekadašnji bočni igrač, koji je odradio 126 utakmica u dresu brazilske reprezentacije, isprva je negirao da uopće poznaje ženu. Kasnije je nekoliko puta mijenjao svoju priču, da bi na kraju rekao da su bili u sporazumnoj vezi.

Policija ga je uhitila 20. siječnja tijekom posjeta glavnom gradu Katalonije nakon završetka Svjetskog prvenstva u Kataru. Do uhićenja je igrao za meksički klub Pumas. Nastupao je i za Juventus i Sevillu, a u nogometnoj je karijeri osvojio čak 42 titule. S Barcelonom je triput osvojio Ligu prvaka, a s Brazilom dvaput južnoameričko prvenstvo.

Nakon što je izašao iz zatvora, oduzete su mu španjolska i brazilska putovnica te se redovno mora javljati na sud.

Komentari

komentara

« Povratak