OVO NISU ISTINE: Pazite koliko je love dobio Ivajlo Petev zbog otkaza!

FOTO:

Jučer je bio jedan od najluđih dana u povijesti Dinama. Prvo je rano ujutro objavljeno kako Ivajlo Petev više nije trener, a onda je tijekom dana iz kluba otišao i Sammir.

Petev jako razočaran

Bila je to čudna slika, jedan je dolazio, a drugi odlazio. Da, radi se Cvitanoviću i Petevu. Bugar je bio vrlo ljutit nakon bizarne odluke…

Ovo nije ispalo korektno. Nimalo… Ako su me željeli maknuti, mogli su to onda napraviti nakon prošle sezonne ili prije priprema. Katastrofa, ovo nema smisla. Znate, kad smo izgubili u finalu Kupa, imao sam neke ponude, valjda su ti koji su mi slali ponude mislili da neću više biti trener Dinama. Sad sam ostao na cesti! Ne, ozbiljan klub tako ne radi, nikako ne radi. Zamislite, ja sam o raskidu suradnje saznao navečer! Ne mogu vjerovati…“, rekao je Ivajlo Petev.

Dobra utjeha

Bugarski trener bio je vidno šokiran otkazom, ali doma ipak ide kao sretan čovjek. Naime, u Bugarsku se vraća s otpremninom od gotovo 3 milijuna kuna!

Ovaj otkaz pravi je dokaz da u Dinamu nešto ne štima već neko vrijeme. Mnogi smatraju kako u klubu treba napraviti goleme promjene, a to znači i odlazak uprave koja se očito pogubile u posljednje dvije godine. U Maksimiru smo vidjeli previše krivih odluka.

A što tek reći na ‘tvrdnju’ predsjednika Barišića? On je, pak, rekao kako je Mario Cvitanović dugoročno rješenje. Što tek reći na to? Upravo to su govorili i za Peteva, i za sve one koji su dolazili prije njega. Sve se to čini kao sjajno uigrani igrokaz koji navijači više ne mogu pušiti…

ZDRAVKO MAMIĆ SE OPET JAVIO: Dinamov savjetnik poslao poruku našim klubovima!

Komentari

komentara

« Povratak