NITKO NE ŽELI U REAL, LEGENDA URUČILA KOŠARICU: „Imajući na umu kako stvari stoje u Madridu, sada nije pravi trenutak…“

FOTO:

Nakon teško probavljivog poraza od Barcelone, bilo je jasno da će Julen Lopetegui dobiti „pedalu“ iz europskog prvaka. Iako, njegova smjena se već duže vrijeme planirala.

Poslije debakla u El Clasicu bivši izbornik Furije logično je smijenjen, prvi pick je bio talijanski stručnjak Antonio Conte, ali se dvije strane nisu uspjele dogovoriti i od te suradnje zasada neće biti ništa.

Kao vatrogasno riješenje doveden je Argentinac Santiago Solari, bivši član Galacticosa i dosadašnji trener druge ekipe Reala. Mediji pišu da bi mogao ostati trajno riješenje ukoliko rezultati budu zadovoljavajući, ali poznajući Pereza to je samo privremeno, on traži renomiranog stručnjaka.

Nakon propalih pregovora sa Conteom, našao ga je u danskoj nogometnoj legendi, Michaelu Laudrupu, javlja španjolski AS. Međutim, bivši član Barce i Reala nije od jučer u nogometu, zna Laudrup vrlo dobro što se događa na Santiago Bernabeu.

“Laudrup trenutno ne traži priliku za preuzimanje klupe Reala, već neku idealniju situaciju za takav posao. Imajući na umu kako stvari idu u Madridu, sada nije pravi trenutak”, izjavio je Byram Tutumlu, Laudrupov agent.

„Mome klijentu bilo bi drago preuzeti Real, ali kada se bude radilo o stabilnom projektu s jasnom I dugoročnom vizijom.“ – dodao je za kraj.

Drugim riječima, bivši trener Swanseaja i Spartaka je povukao logičan potez, jedan izvor blizak njemu je rekao da Danac smatra situaciju u Kraljevskom klubu – katastrofalnom.

OPET PROBLEMI U BAYERNU: ZVIJEZDA ZATRAŽILA SASTANAK S UPRAVOM I ODLAZAK IZ KLUBA!

ON ZAISTA NIJE NORMALAN: Pogledajte novu sramotu Paula Pogbe!

Komentari

komentara

« Povratak