NIZOZEMCI POKAZALI VELIČINU: Prekrasan čin navijača Excelsiora u gradskom derbiju!

FOTO:

Za vikend se u nizozemskoj Eredivisie igrao gradski derbi između Feyenoorda i Excelsiora, domaći su glatko osvojili tri boda pobjedivši čistih 3:0. Golove su zabijali glavna zvijezda Robin van Persie, St. Juste i van der Heijden.

No, prelijepe scene vrijedne poštovanja i svake pohvale dogodile su se na prepunom De Kuijpu. Naime, Feyenoord je pozvao bolesnu djecu iz lokalne bolnice, da uz pratnju roditelja posjete stadion i utakmicu. Tamo su osim pobjede dobili i prigodne poklone.

Tu su se posebno iskazali gostujući navijači Excelsiora, iako su gubili 1:0, početkom devetnaeste minute počeli su umjesto pirotehnike bacati igračke na mališane. Kada su ovi shvatili što pada po njima, oduševili su se i počeli ih skupljati.

U ovu sjajnu akciju su se uključili zaštitari koji su prikupili igračke po ostalim tribinama i odnijeli ih presretnim klincima. Pred 45 tisuća gledatelja jedna navijačka skupina se odlučila iz vreća izvaditi umjesto baklji, gle začudo, plišane medvjede, pingvine, lavove i ostalo.

Nizozemska je definitivno jedan totalno drukčiji svijet.

UEFA SLUŽBENO: MODRIĆ MEĐU TRI FINALISTA IZBORA ZA NAJBOLJEG!

NOVA HRVATSKA ZA LIGU NACIJA: Izbornik Dalić objavio popis Vatrenih!

Komentari

komentara

« Povratak