NIŽU SE ODBIJENICE: Hajduk odbio i bivši hrvatski izbornik!

FOTO:

Danas je srijeda 12. lipnja, a Hajduk još uvijek nije pronašao novog trenera. Novi sportski direktor kluba, Nikola Kalinić, imao je pravog asa u rukavu u obliku Ivana Jurića, ali ovaj se na kraju predomislio zbog Nadzornog odbora koji je sve uprskao.

Nakon tog fijaska u glavnog favorita za novog trenera prometnuo se Silvijo Čabraja koji radi jako dobar posao u zagrebačkoj Lokomotivi, ali ljudi iz ovog kluba potvrdili su kako ih nitko nije kontaktirao u vezi Čabraje. Od ostalih trenera najviše se spominju Mario Carević i Zoran Zekić.

A kako doznaje večernji.hr, klupa Hajduka ponuđena je i Niki Kovaču! Međutim, stigla je odbijenica na Poljud. Trener je s reputacijom na razini Liga petice i iluzorno je očekivati da će se vratiti u HNL iz puno razloga.

Na Poljudu je bio i Manuel Baum, o čemu je također Večernji pisalo. Bivši šef omladinske škole RB Leipziga, koji je zadnji posao imao u Schalkeu prije četiri godine, nedavno se također nije uspio dogovoriti s čelnicima Hajduka. Također, spominjalo se ime Portugalca Paula Souse i Talijana Gennara Gattusa.

Hajduk je opet u nezavidnoj situaciji, vremena je sve manje, a u takvim je okolnostima mogućnost pogreške sve veća. Takvo što si na Poljudu ne mogu priuštiti. Pripreme za novu sezonu kreću već sljedeći tjedan, 19. lipnja, a novi sportski direktor Nikola Kalinić sigurno nema laganu zadaću….

Komentari

komentara

« Povratak