Njemački mediji guraju Kovača u Bayern! Evo što on kaže na to…

FOTO: Getty

Bivši hrvatski kapetan Niko Kovač radi sjajan posao na klupi Eintrachta. Kovač je lani preuzeo klub i spasio ga od ispadanja, a ove sezone drži ga u vrhu. Doduše, momčad mu je trenutačno u krizi, u posljednje četiri utakmice upisala je četiri poraza, ali još uvijek se bori za Europu.

Nije čudo da Kovača stoga mnogi vide i u većem klubu od Eintrachta. Njemački novinari spominju veliki Bayern, klub čiji je dres nosio kao igrač. Niko nije odbio takvu mogućnost, no kaže da ide korak po korak.

– Naučio sam da je u životu važno imati ciljeve. Ali, pritom ne smijete ići skokovima nego korak po korak – rekao je Kovač pa objasnio:

– Kao mladom igraču, cilj mi je bio postati profesionalac. I uspio sam u tome. Nakon toga, ciljevi su mi bili igrati prvu ligu, nastupati za reprezentaciju, zatim potpisati za Bayern i igrati Europsko i Svjetsko prvenstvo. Uvijek morate ići malim koracima. Ako sebi postavite teške ciljeve, veća je vjerojatnost da nećete uspjeti u tome.

Osim Bayerna, spominje se i mogućnost odlaska u Premierligu.

– S Eintrachtom imam ugovor do 2019. godine i želim raditi, a vidjet ćemo što će budućnost donijeti – kaže Kovač.

Osvrnuo se i na planove u Frankfurtu.

– Ovaj je klub uspavani div koji mnogo može napraviti. Eintracht ne mora biti prvak Njemačke, ali bio bi veliki uspjeh kad bi u idućim godinama bio stalno u gornjoj trećini ljestvice.

https://nogometne-vijesti.hr/transferi/soping-lista-barcelone-reala-glavne-mete-ljetni-prijelazni-rok/

Izvor: večernji.hr

Komentari

komentara

« Povratak