Njemački mediji: Halilović se vraća u Španjolsku, posrnuli velikan želi posuditi Alena!

FOTO: Getty

Njemački portal Bild danas piše kako je Alen Halilović spreman na povratak u Španjolsku. Zainteresiranih ima, a najviše ga želi Valencia.

Sportski direktor potvrdio da će Halilović na posudbu

“Halilović želi igrati i zato hoće promjenu sredine. Vjerojatno će otići na posudbu tijekom zimskog prijelaznog roka”, rekao je Jens Todt, koji je sportski direktor HSV-a.

Alen je ljetos u HSV stigao za 5 milijuna eura iz Barcelone, ali nije se uspio nametnuti u novom klubu.  U HSV-u mu se najviše zamjera što stalno misli na napad, a u obrani jako slabo reagira. 

I dalje velika želja mnogim klubovima

Bez obzira što ga prati glas kao problematičnog igrača, Alena i dalje većina vidi kao strašno talentiranog dečka koji trenutno prolazi kroz teško razdoblje. Zbog toga HSV i ne pomišlja na prodaju već mu samo želi omogućiti minutažu. Vjeruju da će im u budućnosti itekako biti od koristi.

Bild dodaje u tekstu kako će u idućih nekoliko dana Valencia i službeno poslati ponudu za posudbu. Ove sezone poznati “Šišmiši” igraju katastrofalno i u potrazi su za kreativcem. Zauzimaju 17. mjesto na tablici Primere, samo su jednu poziciju od ispadanja iz najelitnije lige u Španjolskoj.

Hrvatski mladić bio je blizu Valencije prošlo ljeto, ali nisu se mogli dogovoriti oko financija. Sada je ipak realno očekivati da će to biti novi početak za našeg nogometaša u Španjolskoj.

Komentari

komentara

« Povratak