Njemački mediji: Josip Brekalo na odlasku iz Wolfsburga, zna se novi klub!

FOTO: Wolfsburg

Bivši dinamovac Josip Brekalo na korak je od promjene kluba. Njemački Kicker piše kako je 18-godišnji napadač Wolfsburga nadomak transfera u Stuttgart.

Brekalo mora igrati

18-godišnjak je ove sezone odigrao samo 4 utakmice upisavši svega 76 minuta. Wolfsburg se ove sezone jako muči i sezona je kako sada stoji promašena. Josip je rijetko dobivao prilike, a teško je bilo za očekivati da će biti drugačije u nastavku sezone.

Kicker donosi kako će Brekalo potpisati jednoipogodišnji ugovor s trenutno trećeplasiranom momčadi druge njemačke lige s pravom prvokupa na kraju sezone.

Wolfsburg doveo iskusnijeg igrača

Dokaz kako će teško dobivati prilike ove sezone stoji u povratku iranskog nogometaša. Naime, Vukovi su doveli Ashkana Dejagaha, 30-godišnjeg Iranca koji je već nosio dres njemačkog kluba. Potpisao je na samo šest mjeseci.

Za Brekala je sada samo bitno pronaći klub u kojem će redovito igrati jer radi se izvanrednom talentu. Vrlo vjerojatno i najtalentiraniji mladić iz famozne Dinamove generacije 98 među kojima su Adrian Šemper, Vinko Soldo, Branimir Kalaica, Borna Sosa, Nikola Moro, Davor Lovren…

Komentari

komentara

« Povratak