NOGOMET OVO NE PAMTI: Prava ludnica, tučnjava, bačen suzavac u svlačionicu, igrači Boce Juniorsa završili u zatvoru!

FOTO:

Nevjerojatne scene dolaze sa dvoboja Copa Libertadoresa između brazilskog Atletico Mineira te argentinske Boca Juniors. Brazilski klub prošao je dalje nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, a zanimljivo kako su obje utakmice završile 0:0 u regularnom dijelu.

Naime, došlo je do sukoba između igrača Boca Juniorsa i čelništva brazilskog kluba. Morala je intervenirati policija, a čak je bačen suzavac u svlačionicu. Utakmica je, kao što smo rekli, opet završila 0:0 ali je Boci u 63. minuti kontroverznom odlukom VAR-a poništen pogodak. Nakon toga Brazilci su bili uspješniji u raspucavanju.

Privedeno je čak osam igrača Boce. Na jednom snimku se vidi kako igrači uzimaju ogradu koja je postavljena za odvajanje novinara u miks zoni od igrača, kojom su napali pripadnike sigurnosti i policije, dok je u jednom momentu igrač Boce bio totalno van sebe da je uzeo i protupožarni aparat.

Igrači argentinskog velikana hvatali su doslovce sve što im je došlo pod ruku, a predsjednik Atletico Mineira ih je čak gađao flašicom vode.

Komentari

komentara

« Povratak