NOGOMET PIŠE NAJLJEPŠE PRIČE: Nečete vjerovati tko je porazio Tursku u Ligi nacija!

FOTO:

Sinoć smo vidjeli četiri utakmice u Ligi C, a nekoć moćna Turska doživjela je jedan od najsramotnijih poraza u povijesti.

Naime, oni su na gostovanju poraženi od strane Farskih Otoka! Za ovu malu skandinavsku državicu koja ima tek nešto više od 48 tisuća stanovnika golove su zabili Viljormur Davidsen u 51. i Joan Edmundsson u 59. minuti, a za Tursku je pogodak postigao Serdar Gurler na samom kraju susreta.

Ipak, ovaj poraz vjerojatno neće previše zaboljeti Tursku koja je već odavno osigurala prvo mjesto u skupini 1, Lige C. U prijevodu Turska će sljedeće sezone biti član Lige B.

Farski Otoci su s druge pak strane ostvarili vjerojatno najveću pobjedu u povijesti svog nogometa, ali i oni su već znali uoči ove utakmice da su osigurali ostanak u Ligi C. No, treba također pohvaliti niz ove simpatične ekipe.

Naime, na početku ovosezonske Lige nacija upisali su dva poraza, od Turske i Luksemburga. Zatim su na svom terenu svladali Litvu da bi potom remizirali s Luksemburgom i Litvom. Dobar niz nastavljen je pobjedom protiv Turske.

Komentari

komentara

« Povratak