NOGOMETAŠI LAZIJA PROŽIVJELI DRAMU U AVIONU: Samo se jedan igrač zabavljao tijekom cijele situacije!

FOTO:

Lazio je jučer u gostima pobijedio Crotone rezultatom, 0:2. Ipak, puno veća drama od one na terenu dogodila se u avionu.

Drama u avionu

Igrači Lazija jučer su s lakoćom savladali Crotone, rezultatom 0:2. Pogotke su postigli Immobile i Correa. Na žalost, gostovanje kod Crotone momčad Lazija neće pamtiti po lijepim stvarima. Naime, i pri dolasku i odlasku iz istoimenog grada u Kalabriji, Lazijov je avion imao podosta problema.

Vlasnik Lazija, Claudio Lotito, nedavno je kupio zrakoplov Boeing 737, koji je trebao biti korišten isključivo za potrebe momčadi. Put u Kalabriju je bio prvo korištenje toga aviona, cijelim putem od Rima igrače je pratilo teško nevrijeme koje je izazvalo jake turbulencije.

Pri povratku se dogodila još gora situacija – kontrolori leta nisu dozvolili uzlijetanje aviona. Zbog toga, igrači su autobusom morali otputovati do obližnje Lamezije i od tamo su redovnom avionskom linijom uspjeli doći natrag do Rima.

Ciro Immobile se osvrnuo na stresno putovanje ovaj vikend:

„Svi su bili u strahu kada smo letjeli prema Crotoneu osim Acerbija i Parola. Parolo je potpuni luđak, on se smijao i ludovao u avionu kao da se ništa ne događa. Pitao sam svoje suigrače zašto ga nisu snimali u letu, ali oni su bili u tolikom strahu da njim snimanje nije ni palo na pamet.“

Komentari

komentara

« Povratak