NOGOMETNI SVIJET U ŠOKU: Bivši igrač Real Madrida ostavio suprugu jer je saznao da djeca zapravo nisu njegova!

FOTO:

Nevjerojatna nogometna priča dolazi nam iz dalekog Kameruna. Glavni akter priče je Geremi, bivši igrač Real Madrida i Chelseaja.

Osim što je igrao za ta dva velikana, još ga pamtimo kad je nosio dres Middlesbrougha, Newcastlea i turskog Genclerbirligija. U dresu Kameruna upisao je čak 118 nastupa, a igrajući za Real osvojio je dvije Lige prvaka i španjolsko prvenstvo. Uspješan je bio i u Chelseaju gdje je osvojio dva Premiershipa.

Geremi je sada, nažalost, postao tema engleskih medija zbog potpuno nenogometne teme. Naime, prolomila se vijest da se Geremi rastao od supruge s kojom je imao dvoje djece.

Točnije, mislio je da ima dvoje djece, ispostavilo se da djeca nisu njegova. Prema sudskim dokumentima u Kamerunu, umirovljeni veznjak je svjedočio kako je otac blizanaca zapravo prethodni muž njegove supruge Laure te je zbog toga podnio zahtjev za razvod.

Blizanci su rođeni četiri godine prije nego se par vjenčao 2008. godine. Geremi je dodao da ga je njegova supruga Laura “psihički oštetila” te da je doživio “veliki emocionalni šok”.

Komentari

komentara

« Povratak