NOLE OBJASNIO: „Mnogi će se naljutiti, ali ja Hrvate gledam kao svoje i navijao sam iz srca za njih!“

FOTO:

Ponajbolji tenisač svijeta Novak Đoković dao je intervju za Sportski žurnal u kojem je između ostaloga govorio o tome kako poštuje hrvatske sportaše ali i one iz regije.

“O Luki mislim sve najbolje, imao sam priliku upoznati ga i vidjeti samo jednom. To je bilo u ožujku u Americi. Hrvatska reprezentacija je došla na prijateljsku utakmicu u Miamiju, ja sam imao turnir, a sreli smo se na košarkaškoj NBA utakmici koju smo svi došli gledati”, izjavio je Novak od najboljem svjetskom nogometašu.

Zatim se osvrnuo i na ostale naše reprezentativce…

”Tada sam sreo njega i još nekolicinu igrača. Sve ih izuzetno poštujem, jer poštujem prije svega svakoga na ovoj planeti, pogotovo ljude koji su žrtvovali puno toga i koji su postigli takve uspjehe iz tako male zemlje. Naravno da sam navijao iz srca za njih”, iskren je Đoković.

”Znam kakva je politička situacija i da su rane iz rata još uvijek svježe mnogim ljudima. Molim se za svakoga jer rat nikome nije donio ništa dobro, no sport se uvijek treba držati izvan politike. U to čvrsto vjerujem. Hrvatska, Makedonija, BiH su naši prvi susjedi i nekako ih gledam kao svoje. Znam da će se mnogi uvrijediti zbog ovoga što govorim, ja i njih razumijem i poštujem, ali ja sam takav”, zaključio je srpski tenisač koji se još jednom pokazao kao vrhunska osoba, takvih ljudi u regiji nam treba više.

RAZOTKRIVEN LAŽNI IGRAČ JUVENTUSA: Davao intervjue, pratile ga tisuće na društvenim mrežama…

FOTO: Evo kako se sjajni Andrej Kramarić zabavlja tokom blagdanske pauze!

Komentari

komentara

« Povratak