NORVEŽANIN UOČI UZVRATA PROTIV ROME: „Mourinhovo ponašanje me šokiralo!“

FOTO:

Trener norveškog kluba Bodo/Glimt, Kjetil Knutsen priznao je kako je ostao neugodno iznenađen trofejnim strategom i njegovim ponašanjem na prvoj utakmici četvrtfinala Konferencijske lige.

Razočaran Mourinhom

Tijekom prve utakmice četvrtfinala Konferencijske lige između Bodo/Glimta i Rome, došlo je do sukoba trenera vratara rimskog kluba Nuna Gomesa i norveškog stratega Kjetila Knutsena. Obojicu je UEFA suspendirala tijekom provođenja istrage, na što se norveški klub i osvrnuo:

„Iznenađeni smo i šokirani UEFA-inom odlukom. Žalit ćemo se.“

Naime, u norveškom klubu tvrde kako je incident inicirao Romin trener, što je navodno vidljivo i na nekoliko snimaka.

Na cijeli se incident osvrnuo i sam trener norveškog kluba, Kjetil Knutsen:

„Mene ovakvi događaji udaljavaju od nogometa. Razmišljao sam je li pametno da se nastavim njime baviti. Ono što se dogodilo nije niti blizu vrijednosti koje gajim, koje gaje klub i norveški nogomet. U ovakvim situacijama je potrebno pronaći snagu i reagirati na najbolji mogući način. Meni je najvažnije da se mogu pogledati u ogledalo.”

Posebno je razočaran velikim Mourinhom:

„Mourinhovo ponašanje me šokiralo. Njegove vrijednosti i način na koji vodi momčad nemaju veze s mojima. Nevjerojatno je razočaravajuće vidjeti takvo ponašanje od tako trofejnog trenera, nekog koji je u ovom sportu toliko dugo.”

Inače, Bodo/Glimt je svladao Romu 2:1 u prvom susretu.

Komentari

komentara

« Povratak