NOVA GLAVOBOLJA: Nakon Gvardiola otpao još jedan ključni igrač?

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija se uoči početka Lige nacija nalazi u ogromnim problemima. Nakon što su već otprije otpali Marko Livaja, Petar Musa i Ivan Perišić, danas je potvrđeno kako neće biti Joška Gvardiola. Čini se da Dalićevim mukama ni tu nije kraj.

Naime, postoji opcija da ni Marcelo Brozović neće biti spreman, vjerojatno za prvu utakmicu. Epic Brozo je navodno bio u skupini igrača koji su trenirali odvojeno zadnjih dana i vrlo je upitno može li igrati protiv Austrije. Dalić ga vjerojatno neće forsirati ako veznjak Intera ne bude sto posto spreman.

“Hoće li Brozović igrati? Kada je zdrav, naravno da će igrati”, rekao je na konferenciji za medije Dalićev pomoćnik Vedran Ćorluka. U slučaju da Brozović ne bude spreman, još će bitnije biti hoće li se Modrić dovoljno oporaviti od naporne sezone da starta protiv Austrije.

Ćorluku su pitali je li Perišić ozlijeđen ili je dobio slobodno zbog potpisivanja ugovora s Tottenhamom. Novinar je pritom spomenuo Brozovića i njegovo produljivanje ugovora s Interom. “Hrvatska je ozbiljna reprezentacija. Ne dopušta igranje s imidžom i takvim glupostima koje ste naveli.

U reprezentaciju dolaze zdravi igrači. Kad su ozlijeđeni, ne dođu. Perišić je ozlijeđen. Kao ozlijeđen igrač otišao je napraviti transfer. Brozović, kad nije bio ovdje, nije bio zbog ozljede. U dva tjedna, za vrijeme reprezentativne akcije, ozljeda je zaliječena te je onda igrao za klub. Hrvatska ne dopušta da se s njom netko poigrava. Nije prije, neće sada, a ni ubuduće”, rekao je Ćorluka.

Komentari

komentara

« Povratak