NOVA KREACIJA PODIGNULA PRAŠINU: Puma lansirala kontroverznu treću garnituru dresova Manchester Citya!

FOTO:

Poznata stranica FootyHeadlines mjesto je na kojem možete provjeriti najnovije dresove poznatih svjetskih klubova za iduću sezonu. Nedavno je izašla objava da je Puma kreirala nove dresove engleskog Manchester Citya koji nisu baš naišli na odobravanje javnosti.

U redu, prvi dres je svjetloplavi kao inače, druga varijanta stiže u crnoj boji i tu nema ništa spornog ali treća garnitura je ona koja izaziva kontroverze. Navijači Građana su u najmanju ruku ogorčeni novim dizajnom dresova njihovim ljubimaca te poručuju da kreacija nalikuje koronavirusu, opakoj epidemiji koja hara zemaljskom kuglom.

Poznata Puma se najblaže rečeno nije proslavila s novom linijom dresova engleskog kluba za sezonu 2020/2021. City je sa slavnim proizvođačem opreme potpisao desetogodišnji ugovor vrijedan čak 650 milijuna funti.

Iz Pume su pokušali smiriti situaciju te poručili da je dres posvećen mančesterskoj glazbenoj sceni.

“Ona je uvijek imala utjecaj na bendove diljem svijeta. Top of the Pops se emitirao na BBC-ju od 1964. do 2006., a na početku je bio sniman baš u Manchesteru. Treća garnitura dresova Manchester Cityja za sezonu 2020./2021. vuče inspiraciju iz Paisley cvjetnog uzorka koji se prirodno povezuje s glazbenom scenom Britpopa 60-ih i 90-ih godina”

OBJAVLJENA ŠOKANTNA SNIMKA: IGRAČ DINAMA DOBIO TAKVU ŠAMARČINU DA SE SRUŠIO SA STOLCA!

Komentari

komentara

« Povratak