NOVA SRAMOTA TORCIDE: Navijači Hajduka napali policiju!

FOTO:

Jučer su susret 18. kola HNL-a odigrali Lokomotiva i Hajduk. Utakmica u Kranjčevićevoj završila je remijem 1:1, ali nakon sučevog zvižduka imali smo neslavni nastavak na ulicama.

Naime, kako prenose vodeći hrvatski mediji nakon utakmice došlo je do sukoba gostujućih navijača i policije, poručili su iz zagrebačke policije. Pritom su ozlijeđena tri policijska službenika, a privedene dvije osobe.

Tijekom sukoba oštećena su dva službena policijska vozila i jedan osobni automobil. Na Facebooku je objavljena i kratka snimka napada.

“Danas, 8. prosinca 2023. godine u večernjim satima, nakon završetka nogometne utakmice koja je odigrana na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, tijekom nadziranog izlaska gostujućih navijača s istočne tribine, navijači su nasrnuli na policijske službenike koji su osiguravali sportski događaj.

Policijski službenici su nad većim brojem navijača upotrijebili sredstva prisile zbog odbijanja napada na sebe. U službene prostorije privedene su dvije osobe, ozlijeđena su tri policijska službenika. Tijekom događaja oštećena su dva službena vozila i jedan osobni automobil.

U tijeku je utvrđivanje svih okolnosti događaja”, naveli su večeras iz PU zagrebačke.

Za tiket dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak