NOVA TRAGEDIJA: Preminuo bivši talentirani nogometaš Rome!

FOTO:

Nogometni svijet je pogodila nova tragedija, ugašen je mladi život 21-godišnjeg Kamerunca Josepha Bouassea Perfectiona. Njegova životna priča bila je vrlo živopisna, stigao je u Italiju kao izbjeglica te je spavao na rimskom željezničkom kolodvoru kao beskućnik. Bio je viši član talijanskog giganta AS Roma.

Međutim, mladić se nije predavao te je počei igrati nogomet u niželigašu Liberi Nantes pa ga je 2017. godine spazila Roma dok je trener bio Luciano Spalleti i dovela ga na mitski Olimpico. Jedno vrijeme je čak trenirao s prvom momčadi slavnog talijanskog kluba da bi ga poslali na jednogodišnju posudbu u Vicenzu.

Nakon što se vratio Vučica je potpisala novi ugovor s njim, ove godine je imao nekoliko probi u rumunjskim klubovima pa je na kraju završio u Universitatea Cluju. Talijanski mediji pišu da je preminuo od posljedica srčanog udara, ni brza liječnička intervencija nije spasila mladog Kamerunca. U rujnu je trebao slaviti tek 22. rođendan.

“Iznimno smo žalosni zbog prerane smrti bivšeg igrača naše mlade momčadi Josepha Bouassea Perfectiona. Naše su misli sa svima koji su mu bili bliski.” – poručili su iz bivšeg kluba Rome.

Komentari

komentara

« Povratak