NOVAC I SLAVA MU UDARILI U GLAVU: Nizozemac pijan vozio 200 km/h pa usmrtio dijete!

FOTO:

Slava i novac koji donosi nogometna karijera, za mnoge su izazov s kojim se ne znaju nositi. Na žalost, nekad bahatost vodi u tragediju.

Njegova karijera je gotova

Nizozemski nogometaš, Rai Vloet, jedan je od neslavnih primjera igrača kojeg je novac promijenio nagore. Naime, nogometaš ruskog Urala u studenom 2021. se brzinom oko 200 kilometara na sat pijan zabio u stražnji dio vozila u kojem se nalazila četveročlana obitelj. Nažalost, četverogodišnji dječak, koji je sjedio na stražnjem sjedištu, preminuo je u bolnici od posljedica teških ozljeda.

Nakon nesreće pregledom je utvrđeno kako je Vloet popio dvostruko više od zakonom dopuštene količine alkohola. Policiji nije htio priznati da je upravljao vozilom, piše nizozemski AD.

Ipak, Vloet je na svjedočenju priznao da je ranije popio nekoliko pića poslije čega je sjeo za volan:

„Bio sam na zabavi u Amsterdamu, još uvijek je bilo korona, zabava je ranije završila. Trebao sam provesti noć u Amsterdamu, ali donijeli smo novu odluku, da idemo u Rotterdam. Bez razmišljanja počeo sam voziti, noga mi je bila na papučici gasa kada sam namještao tempomat i tad se dogodila nesreća.”

Iz tužiteljstva su poručili:

„Teško je tražiti primjerenu kaznu u ovom slučaju, jer nema te kazne koja može obuhvatiti gubitak i patnju kroz koju prolazi obitelj.“

Kako sada stvari stoji Vloeta čekaju 3.5 godine zatvora, te zabrana upravljanja motornim vozilima.

Spomenimo i kako je Vloet do sad igrao za PSV, Cambuur, FC Eindhoven, NAC Bredu, Chiasso, Frosinone, Heracles i Astanu, a od 2022. je član ruskog Urala. Nastupao je za mlađe selekcije Nizozemske.

Komentari

komentara

« Povratak