NOVI ČELNIK HAJDUKA: „Reprezentacija će uvijek imati podršku od Hajduka, ali…“

FOTO:

Splitski Hajduk imenovao je nasljednika Marina Brbića, to će biti Lukša Jakobušić, čovjek koji je već jednom bio na Poljudu i to u funkciji dopredsjednika. Jakobušić je rođen 1976. godine, na glasu je kao uspješan poduzetnik te sportski djelatnik.

Četiri godine je bio predsjednik VK Juga, u tom razdoblju je dubrovački velikan osvojio čak pet trofeja u jednoj sezoni što nije uspjelo ni jednom hrvatskom kolektivu. S tim je razlogom proglašen najuspješnijim predsjednikom u dugačkoj povijesti Juga. Sada se odlučio vratiti na Poljud te uzeti „vrući krumpir“ u ruke, što nije nimalo lagan posao.

“Hajduk će dati tehničku pomoć reprezentaciji da igra na Poljudu. I ne samo sad, nego uvijek kada igra reprezentacija Hrvatske. Ali, to ne znači da ćemo piti i jesti s njima. Odnos sa HNS-om svih opterećuje. Nismo mi najpametniji, najidealniji, a oni pogotovo, međutim, moramo se poštovati. Nemamo ljude u HNS-u, jer ljudi su se udaljili od Hajduka. Maknuli su se, jer je percepcija da ulica vodi Hajduk. Volio bih da imao dopredsjednika u HNS-u, jer kada je netko vaš gore, znate što se govori. Mi trebamo imati čovjeka u HNS-u. Trebamo se izboriti za naša prava.” – rekao je novi predsjednik Bijelih u izjavi za medije, prenose SN.

“Ne znam što bih rekao o Staniću. Družili smo se, vidimo stvari na isti način, ali volio bih da mi objasni kako je struka dozvolila da smo peti, a ne drugi. Netko je dozvolio da Hajduk bude peti i zbog toga ne mora otići predsjednik. Volio bih da mi objasni logiku odlazaka i dolazaka igrača.” – najavio je razgovor sa strukom javlja Index.hr.

Komentari

komentara

« Povratak