NOVI IZAZOVI ZA ŠIMUNIĆA: Jučer napustio U-19 reprezentaciju, danas postao predsjednik kluba!

FOTO:

Nakon što se jučer oprostio od U-19 reprezentacije, legendarni hrvatski reprezentativac je danas postao predsjednik zagrebačkog kluba.

Novi izazovi

Josip Šimunić jučer se oprostio od dužnost izbornika U-19 reprezentacije Hrvatske. Već danas je objavljeno kako postaje novim predsjednikom zagrebačkog drugoligaša NK Rudeša. Klub je ovu informaciju objavio na službenim službenim web stranicama:

„Dosadašnji izbornik hrvatske U-19 reprezentacije prihvatio se ove važne uloge, kako bi naš klub što spremniji dočekao izazove u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi. Šimunićevo nogometno znanje i iskustvo, a stjecao ga je i kroz 105 nastupa u najdražem dresu, itekako će nam biti potrebno, jer ambicije kluba su, osim plasmana među najbolje, i biti što konkurentniji u tom probranom društvu. Rudeš je svoju ambiciju dokazao angažmanom velikih imena hrvatskog nogometa, poput Silvija Marića, Fabijana Komljenovića, Davora Mladine, Željka Stinčića… A Šimunićev dolazak samo je šlag na tortu.”

O novom angažmanu se oglasio i sam Šimunić:

„Čast mi je što sam dobio priliku i došao na tako važnu funkciju. Moja, ali i želja svih u klubu je još dodatno podići nivo omladinskog pogona, kako bi stvarali a potom i koristili igrače iz vlastitog pogona. Naravno, sve s ciljem da postanemo što stabilniji klub u najvišem rangu hrvatskog nogometa. Ali i vodeći se našim sloganom – Totalno drukčiji od drugih.”, rekao je Šimunić.

Za analizu utakmice Slaven Belupo – Osijek kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak