Novi kapetan Fiorentine, Milan Badelj, poslao emotivnu poruku navijačima

FOTO:

Na današnjoj utakmici, Milanu Badelju je iskazano povjerenje te je ponosno nosio kapetansku traku Fiorentine. To nije bio nimalo lak zadatak s obzirom da ju je naslijedio od nesretno preminulog Astorija.

Pobjeda za preminulog kapetana

Današnja pobjeda protiv Beneventa bila je ujedno i prva utakmica Fiorentine nakon smrti kapetana Davide Astorija i samo su rijetki uspijevali zadržati suze. Astori, koji je prije točno tjedan dana preminuo u snu, dobio je svog nasljednika u momčadi, a to je Hrvat Milan Badelj.

Trudit ću se da u svlačionici zauvijek ostane Astorijev duh. Isto tako, svi ćemo se maksimalno truditi i na treninzima i utakmicama, baš onako kako je i on to radio. Bit će teško bez njega, ali to je najmanje što možemo učiniti kako bi naš kapetan zauvijek ostao među nama.”, bio je emotivan Badelj nakon utakmice te nastavio:

Davide je bio taj koji nas je držao na okupu i pomagao nam da rastemo iz dana u dan. Želim njegovati ono što je on usadio u nas: marljivost, pozitivan duh i odlučnost.“

Astorijev je dres s brojem 13 je umirovljen, a uoči utakmice svi su se igrači, uključujući i trenera Stefana Piolija pojavili s tim brojem na leđima.

Komentari

komentara

« Povratak