NOVI MEGA TRANSFER? Juventus potpisao novi sponzorski ugovor vrijedan preko 100 milijuna eura!

FOTO:

Juventus je produžio sponzorski ugovor s tvrtkom Allianz do 30. lipnja 2030. godine te će do tada zaraditi 103,1 milijun eura, potvrdili su iz Torina.

“Sretni smo što smo produžili partnerstvo s Allianzom, jednim od najatraktivnijih svjetskih brendova u industriji profesionalnog sporta”, rekao je Giorgio Ricci, glavni direktor u Juventusu zadužen za prihode.

Sporazum će, nakon isteka aktualne suradnje, krenuti 1. srpnja 2023. godine. Također, Allianz će zadržati ime stadiona u Torinu, a naći će se i na opremi Juventusa, kao i na dresovima.

Allianz je tvrtka za osiguranje i upravljanje imovinom. Od 2014. godine je to najveće svjetsko osiguravajuće društvo, kao i najveća tvrtka za financijske usluge. Njemačka tvrtka, sa sjedištem u Münchenu, već desetljećima surađuje s Bayernom, čiji se stadion također zove Allianz Arena.

Navijači su oduševljeno dočekali ovu vijest jer su uvjereni kako će uprava ovog ljeta napraviti još jedan mega transfer. U posljednje dvije godine vidjeli smo dolazak Cristiana Ronalda te Matthijs de Ligta, koji su plaćeni 117 milijuna eura, odnosno 85 milijuna eura. Prije ovog dvojca, Juve je platio Higuaina oko 80 milijuna eura.

U medijima se špekulira kako je Juventus opasno zagrizao za najboljeg stopera na svijetu, a to je Van Dijk. ‘Stara dama’ tako bi uparila dva sjajna Nizozemca u obrani. Od drugih igrača često se spominje Salah, ali i Neymar.

TRANSFER ŽIVOTA: MARCELO BROZOVIĆ POTPISUJE ZA NAJVEĆI KLUB NA SVIJETU!?

Komentari

komentara

« Povratak