NOVI NAPAD NA RONALDA: “Trebaju ga odmah prodati, nije se isplatio…”

FOTO:

Cristiano Ronaldo došao je u Juventus tijekom ljetnog prijelaznog roka 2018. godine. Naravno, glavni razlog dolaska je famozna Liga prvaka ali u tri sezone nisu mogli proći ni četvrtfinale.

Ronaldo je sinoć označen kao glavni tragičar u ispadanju Juventusa od strane portugalskog prvaka Porta u sklopu osmine finala najelitnijeg nogometnog natjecanja. Kritizirali su ga trener Andrea Pirlo, bivši napadač Juventusa Amoruso, a sada se javio i bivši predsjednik kluba.

Bivši predsjednik talijanskog velikana Juventusa Cobolli Gigli u razgovoru za Radio Punto Nuovo istaknuo je da je taj klub napravio veliku pogrešku kada je 2018. godine za više od 100 milijuna eura doveo Cristiana Ronalda iz Real Madrida i učinio ga najplaćenijim igračem u svlačionici.

Ronaldo navodno zarađuje oko 36 milijuna eura godinšnje, a Gigli smatra da je to previše s obzirom na ono što pruža na terenu.

“Njegov transfer je bio pogreška, bez ikakve sumnje. Rekao sam to prvog dana kada je stigao; Ronaldo je veliki šampion, ali je preskup”, smatra Gigli koji je zatim poručio:

“Sada sve ovisi o Juventusu, plaćaju ga milijun eura po golu. Agneli (predsjednik Juventusa op.a.) mora biti samokritičan. Trebali bi se riješiti Ronalda na kraju sezone.”

Komentari

komentara

« Povratak