NOVI ODLAZAK? Dva velikana žele Brunu Petkovića!

FOTO:

Hrvatski reprezentativac te član zagrebačkog Dinama, Bruno Petković, mogao bi u ovom prijelaznom roku napraviti veliki transfer.

Naime, turski mediji raspisali su se kako sjajnog napadača u svojim redovima žele vidjeti Fenerbahče i Galatasaray. Turci dalje pišu kako će Galatasaray uskoro ostati bez Seferovića koji ne na izlaznim vratima kluba, a kao zamjenu vide upravo Petkovića.

Turci prenose da mu je cijena oko 10 milijuna eura, ali da bi Dinamo pristao i na manji iznos, ako se uđe u pregovore. No, navodno je u potrazi za napadačem i Fenerbahce, a Petković na popisu potencijalnih pojačanja i toga kluba i da bismo idućih dana mogli gledati dvoboj velikih rivala za Dinamova napadača.

Bruno je ove sezone postigao 12 golova uz sedam asistencija u svim natjecanjima. Član je Dinama od ljeta 2018. godine nakon što je proveo čak šest godina u Italiji. Vrlo brzo se prometnuo u glavnog napadača Dinama, a dobre partije donijele su mu debi za Vatrene.

Ukoliko Dinamo zaista odluči prodati Petkovića onda će ostati samo na Drmiću i Emreliju što se tiče napadača pa se tako vjeruje da će Čačić morati u šoping. Također se šuška o velikom povratku Sandra Kulenovića s posudbe.

Komentari

komentara

« Povratak