NOVI POČETAK: Alen Halilović na meti europskog velikana!

FOTO:

Hrvatski nogometaš, Alen Halilović, bio je smatran jednim od najvećih talenata hrvatskog nogometa prije nekoliko godina. No, njegova karijera nažalost nije išla onim putem kojim se očekivalo, pa je tako već promijenio nekoliko klubova.

Podsjetimo, danas 24-godišnji Alen iz Dinama je prešao u Barcelonu 2014. godine za 5 milijuna eura. Tada je imao samo 18 godina. Tepalo se kako je pravi nasljednik Messija, ali do toga nije došlo pa je otišao na posudbu u Sporting Gijon. Bivši dinamovac bio je svega dvije sezone igrač Barcelone pa je u ljeto 2016. godine za opet istu cifru, pet milijuna eura. No, ni tamo se nije previše naigrao pa je otišao na novu posudbu, ovog puta u Las Palmas.

U ljeto 2018. godine kao besplatni igrač potpisao je za veliki AC Milan, ali ni tamo nije previše korišten pa je tako otišao na posudbe u belgijski Standard Liege te nizozemski Heerenveen. U Belgiji nije bilo idealno, ali je zato u Nizozemskoj bilo nešto bolje. Tako je Halilović u 26 utakmica postigao 3 pogotka te 5 asistencija.

Halilović se sada vratio u Milan, a ugovor s Talijanima traje do idućeg ljeta. No, danas je stigla zanimljiva vijest kako se bivši igrač Dinama i Barcelone našao na radaru velike Benfice! Nije još poznato da li bi Portugalci doveli Halilovića na posudbu ili su spremni odraditi izravni transfer. 24-godišnji ofenzivac danas vrijedi 1,4 milijuna eura, a njegova vrijednost za vrijeme igranja u Barceloni bila je procijenjena na čak 10 milijuna eura.

VELIKI PREOKRET: PERIŠIĆ ODLAZI IZ BAYERNA, A EVO KOJI KLUB GA ŽELI DOVESTI!

Komentari

komentara

« Povratak