NOVI PROBLEMI: Hrvatska otkazala elitni kamp u Škotskoj; otkriveno koliko će pauzirati Lovren!

FOTO:

Organizacija boravka Vatrenih na Euru našla se pred dosta kompleksnim problemom, a ništa manje zabrinjavajuće nisu ni vijesti vezane za Dejana Lovrena.

Otkazan kamp

Prema najnovijim informacijama, Hrvatska je otkazala elitni kamp u St. Andrewsu. Naime, po škotskim Covid-19 pravilima, koja su drugačija od UEFA-inih, ako samo jedan igrač bude pozitivan svi ostali kojii su bili s njim u kontaktu moraju u izolaciju. Logično, pod takvim uvjetima čitavo igranje na Euru dolazi pod upitnik.

Zbog istog razloga, Česi su se odjavili iz Edinbourgha i boravit će doma, u Pragu. Teoretski, i naša bi reprezentacija mogla boraviti u Hrvatskoj i samo letjeti na nastupe. Ipak, prioritet je naći kamp u Engleskoj ili Wallesu, dakle gdje nisu propisi kao u Škotskoj.

Što se tiče Dejana Lovrena, informacije nisu obećavajuće. Liječnik Saša Janković izvjestio je da Lovren ima obnovljenu ozljedu medijalnog kolateralnog ligamenta, s kojom je imao problema i u svom klubu, ruskom Zenitu. Lovren bi zbog toga morao mirovati  dva – tri tjedna.

Konačna odluka nije donesena no stav Dalićevog stožera je – voditi ga na Euro ako bude postojala i najmanja šansa da zaigra, pa makar i nekoliko minuta.

Komentari

komentara

« Povratak