NOVI PROBLEMI ZA HRVATSKU: Ozlijedio nam se još jedan stožerni reprezentativac!

FOTO:

Katastrofalne vijesti dolaze za našeg izbornika Zlatka Dalića koji bi mogao imati problema u sastavljanju popisa za Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Naime, u današnjoj utakmici između Sassuola i Cagliarija ozlijedio se 26-godišnji stoper Martin Erlić! Stožerni hrvatski reprezentativac igrao je za Sassuolo do 20. minute kada je zamijenjen zbog ozljede, zasad nema detaljnijih informacija što mu je.

Kako prenose neki naši mediji, ono što zabrinjava je činjenica da se hrvatski stoper držao za stražnju ložu. Osim ako nije došlo do zamora ili laganog istegnuća, Erlić bi mogao propustiti nadolazeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj

Težina ozljede još uvijek nije poznata i dodatne pretrage dat će konačan sud te procjenu liječničkih službi prvo Sassuola, a zatim i hrvatske nogometne reprezentacije o Erlićevu stanju i mogućnosti nastupa na dolazećem Europskom prvenstvu.

Cagliari je slavio 2:0 u ovom susretu i tako službeno poslao Sassuolo u drugu ligu. Nakon prvog poluvremena bez pogodaka, gosti dolaze u vodstvo pogotkom Pratija u 71. minuti. Na 2-0 je povećao Lapadula udarcem s bijele točke u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Komentari

komentara

« Povratak