NOVI PROBLEMI ZA HRVATSKU: Uoči Portugala je otpao još jedan igrač iz prve postave, kako će Dalić složiti momčad?

FOTO:

Nije lako hrvatskom izborniku Zlatku Daliću, Vatreni su izgubili od Švedske pa se moraju vaditi u zadnjem kolu na Poljudu s Portugalom. Ronaldo i ekipa neće imati imperativ rezultata jer su poraženi od Francuske koja je sigurno na prvom mjestu.

Nakon utakmice je stiglo još loših vijesti za Kockaste, prvi izbor na desnom beku Filip Uremović je ozlijedio zadnju ložu te  kapetan Rubina sigurno otpada za Portugal! Dobra vijest je da se vraća Dejan Lovren pa će Dalić nekako uspjeti pokrpati obranu za zadnje kolo.

VELIKI TRANSFER: DANI OLMO POTPISUJE ZA EUROPSKOG VELIKANA!?

Na desnom braniču će vjerojatno krenuti Josip Juranović jer drugih riješenja izbornik praktički ni nema, jedno vrijeme je Brekalo igrao na tom mjestu ali on je potrebniji prema naprijed. Marin Pongračić nije spreman odigrati svih 90 minuta nakon dugačke stanke pa će na stoperima gotovo sigurno igrati povratnik Lovren.

Barišić je u zadnjoj fazi utakmice igrao stopera ali je vjerojatnije da će vratiti uz lijevu aut liniji, ako Dalić ne odluči posegnuti za Melnjakom ili Bradarićem. Međutim, prije svega treba pričekati sutrašnje testiranje na koronu u Splitu i nadati se da više nitko neće biti pozitivan.

Komentari

komentara

« Povratak